LE MEME is een nieuw broekenlabel voor moeder (maat S t/m XL) en dochter (maat 50 t/m 128). Samen met jouw dochter in dezelfde broek stralen? Vanaf nu kan dat! #twinningiswinning

LE MEME is ontstaan uit een eigen behoefte. Tijdens mijn zwangerschapsverlof was
ik druk bezig met de laatste spulletjes inslaan voor de geboorte van onze dochter. Een van deze dingen was ook haar eerste pakje bijvoorbeeld. 
En hoe leuk zou het zijn als we dezelfde broek aan hadden? Maar ik kon dat nergens vinden. 
de #Twinningiswinning is een van de bekendste uitspraken op dit moment, van shirts, truien, schoenen.. maar broeken
miste ik nog én zo is LE MEMEontstaan. 

Maar nog belangrijker, LE MEME is een 100% Nederlands product. De gehele inkoop en productie wordt in Nederland gedaan. Ook houden we rekening met het milieu door middel van onder andere gerecycled inpakpapier te gebruiken en het gebruik van plastic te minimaliseren.

De collectie van LE MEME is een “exclusief” product. Per kleur wordt er maar een productie gemaakt, Is het uitverkocht dan wordt er niet bij geproduceerd. Hierdoor wordt het een ontzettend leuk exclusief item die je wilt hebben! 

Alle stoffen zijn zacht, soepel en rekbaar waardoor de broeken ontzettend comfortabel zitten voor zowel mama als dochter. Door de pasvorm kan jij je er goed in bewegen en je dochter heerlijk in spelen! 

Geweldig om zelf aan te schaffen of om cadeau te geven of krijgen! 

 

© 2019 - 2023 LEMEME.NL - matchende broeken voor moeder en dochter | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel